11.4.10

Nr. 33

Stockholm:


Packa väskor. Köpa lila kort som man ska ha när man pendlar - fungerar ibland. Äta varmkorv i Gnesta. Byta tåg i Södertälje. Fika hos mormor och morfar. Åka till Hötorget. Köpa smink och strumpbyxor. Klura ut hur man tar sig in på kulturhuset. Svårare än man kan tro! Strunta i kulturhuset och äta glass på donken istället. Åka"hem". Äta mat. Ragga vänner. Titta på ett vackert stockholm ifrån en läskig bro. Träffa Tyresöpojkar i röd BMW. Dricka kaffe på donken. Hamna i skogen. Åka "hem" igen och bara mysa så som systrar gör bäst.




Vakna för sent. Åka till centarlen. Dricka vaniljlatte och titta på människor. Åka "hem". Njuta av livet. Läsa i Lokaltiningen om vad som händer på söder. Äta Ben & Jerry's. Titta på Så ska det låta. Gå ner till konsum. Köpa tandborste till syster. Prata om livet, om val, om förändringar, om pojkar, om kärlek, om utbildning och om hur otroligt bra allt kan vara. Komma på att borta är bra men hemma är ändå alltid bäst. Titta dramafilm.
Somna sött.

Åka hem.

2 kommentarer:

  1. Haha jag skrev inte ALLS lika långt och detaljerat som du men... Ääsch, jag insåg just att vi kan ju inte vara lika på precis allt ;) hihi. Puss och tack för dagarna <3

    SvaraRadera
  2. Haha, Jag som tyckte jag skrev ganska odetaljerat. Kunde öst en hel novell ;) Ditt är lättare att läsa. (:
    Hihi. Puss och tack <3

    SvaraRadera